Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Drageild (Bog)
 

Drageild (Bog)

Da Martha vågner, er hendes lillesøster Milles seng tom. Mille har sneget sig ud i natten, hvor måneblomsterne dufter, og skoven er lokkende stor. Men Mille er så lille. hun kender ikke til fare. hun ved ikke, at en drage er vågnet, en drage, der...

DKK 49.95
More Information

 
Image of Konrad og karamellerne (Bog)
 

Konrad og karamellerne (Bog)

Hedvig har fået karameller. Det har Konrad også. Men nu er Konrads slik spist... Hedvig har mere tilbage! Fik Hedvig flere end Konrad? Til hyggelig oplæsning for og samtale med 3-5 årige.

DKK 264.95
More Information

 
Image of Oskar længes (Bog)
 

Oskar længes (Bog)

Oskars far er ude at rejse, og dukken er rejst til Kina. Oskar og Bamse synes tiden går langsomt, når man venter. Kom snart hjem igen!

DKK 264.95
More Information

 
Image of Oskar og Stine bliver uvenner (Bog)
 
DKK 264.95
More Information

 
Image of Uretfærdigt! (Bog)
 

Uretfærdigt! (Bog)

Lille Knold får lov at køre i klapvogn. Store Knold skal gå. URETFÆRDIGT! Store Knold får lov at hygge sig i sofaen. Lille Knold skal i seng. URETFÆRDIGT! En lille bog om store følelser. Til hyggelig oplæsning og samtale med 3-5 årige.

DKK 264.95
More Information

 
Image of Vågn op min kastanje (Bog)
 

Vågn op min kastanje (Bog)

Jeg pakker nattøj og tæppe og lommelygte og pude. for det kan godt være, at jeg skal sove i træet nu. jeg pakker noget at drikke og bananer og kiks og min bedste bog. Så er jeg klar. Ha ha! Nu bliver de vist forbavsede, når de kommer. Hjælp! Der...

DKK 286.95
More Information