Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Halløj by (E-bog)
 

Halløj by (E-bog)

Anna Fiskes spøjse fantasi kommer til fuld udfoldelse i dette humoristiske, charmerende og kunstneriske univers, med mange finurlige detaljer. I den herligt utraditionel pegebog er der en masse at kigge på og snakke om.

DKK 81.95
More Information

 
Image of Halløj dernede (E-bog)
 

Halløj dernede (E-bog)

Anna Fiskes spøjse fantasi kommer til fuld udfoldelse i dette humoristiske, charmerende og kunstneriske univers, med mange finurlige detaljer. I de herlige utraditionelle pegebøger er der en masse at kigge på og snakke om.

DKK 81.95
More Information

 
Image of Halløj hav (E-bog)
 

Halløj hav (E-bog)

For dette fjerde bind i sin meget personlige og fantasifulde serie af myldrebøger fik Anna Fiske i 2015 Norsk Kulturministreriums illustratorpris. Som sædvanligmyldrer siderne med detaljer og skøre indfald, som man kan grine ad.

DKK 81.95
More Information

 
Image of Halløj planet (E-bog)
 

Halløj planet (E-bog)

På planeten sker der altid en hel masse.Kan du få øje på:En lang, grøn slange?Nogle dansende æg?Havfruen som vinker?En utraditionel myldrebog.

DKK 81.95
More Information

 
Image of Humlemarken 8B (E-bog)
 

Humlemarken 8B (E-bog)

En edderkop søger et sted at opholde sig for vinteren. I opgangen Humlemarken 8B er der flere oplagte muligheder og edderkoppen afsøger hver enkelt lejlighed, for at finde det ideelle sted at bo.

DKK 81.95
More Information

 
Image of Øh? (E-bog)
 

Øh? (E-bog)

Gå på opdagelse med de to finurlige figurer i bogen, som kigger gennem alle mulige huller og ser udsnit af mere eller mindre mærkelige genstande, som ikke altid er det de ser ud til at være, men både er det de nu engang er, og meget mere...Kreativt...

DKK 81.95
More Information