Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Drew The Pencil Lamp Bordlampe - Another Story
 

Drew The Pencil Lamp Bordlampe - Another Story

Design Michael & George for Another Stories Koncept Så skal der tegnes! Drew er en hyldest til den klassiske blyant, og tilføjer noget nyt og sjovt til lampeverdenen! Drew er designet af det australske ægtepar Michael og George, som har flere sjove...

DKK 1995.00
More Information

 
Image of Popp Pendel Guld - Another Story
 

Popp Pendel Guld - Another Story

Design Silvio Vinella for Another Story By Another Story Popp Pendel i guld kaster et blødt, behageligt og blændfrit lys, som gør den til den perfekte lampe over spisebordet, i møderummet eller i entréen.

DKK 1795.00
More Information

 
Image of Popp Pendel Kobber - Another Story
 

Popp Pendel Kobber - Another Story

Design Silvio Vinella for Another Story By Another Story Popp Pendel i kobber kaster et blødt, behageligt og blændfrit lys, som gør den til den perfekte lampe over spisebordet, i møderummet eller i entréen.

DKK 1795.00
More Information

 
Image of Popp Pendel Sort - Another Story
 

Popp Pendel Sort - Another Story

Design Silvio Vinella for Another Story By Another Story Popp Pendel i sort kaster et blødt, behageligt og blændfrit lys, som gør den til den perfekte lampe over spisebordet, i møderummet eller i entréen.

DKK 1795.00
More Information

 
Image of Popp Pendel Sølv/3M Ledning - Another Story
 

Popp Pendel Sølv/3M Ledning - Another Story

Design Silvio Vinella for Another Story By Another Story Popp Pendel i sølv kaster et blødt, behageligt og blændfrit lys, som gør den til den perfekte lampe over spisebordet, i møderummet eller i entréen.

DKK 1795.00
More Information

 
Image of Popp Pendel Sølv/5M Ledning - Another Story
 

Popp Pendel Sølv/5M Ledning - Another Story

Design Silvio Vinella for Another Story By Another Story Popp Pendel i sølv med 5 meter ledning, kaster et blødt, behageligt og blændfrit lys, som gør den til den perfekte lampe over spisebordet, i møderummet eller i entréen.

DKK 2269.00
More Information